INSCRIERE IN ASOCIATIE

PROCEDURA DE ÎNSCRIERE

 

Cum mă înscriu în Asociația ASPIIR?

 

Pentru a deveni membru in Asociatia Persoanelor cu Boli Inflamatorii Intestinale si Stomizaților din România, vă invităm să urmați cei doi pași:

  • Completarea unui formular de inscriere (AICI)
  • Achitarea taxei de membru in Asociatie – in valoare de 40 lei /an

 

Pasul 1:

Înainte de a completa formularul de însciere, vă rugăm să citiți cu atenție următoarele:

Termeni si conditi https://aspiir.ro/despre-aspiir/termene-si-conditii/

Politica de utilizare a Cookie-urilor: https://aspiir.ro/despre-aspiir/16784-2/

REGULAMENT nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor):

Extras din Regulamentul nr. 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor):

http://www.dataprotection.ro/servlet/ViewDocument?id=1298pliant_-_elemente_de_noutate (1)

Completarea Formularului de inscriere reprezinta acordul dumneavoastra pentru termenii si conditiile de mai sus.

Formularul se salveaza  si se expediaza pe adresa de contact a asociatiei: info.aspiir@gmail.com

 

Datele dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul pentru care au fost furnizate,in conformitate cu activitatile din statutul asociatiei, in interes legitim, pentru a facilita/ va trimite informatii medicale, legate de Bolile Inflamatorii Intestinale, politicile de sanatate, actiunile si proiectele asociatiei de pacienti, invitatii la manifestari de profil, forumuri ale pacientilor, in scopul protejarii sanatatii, newsletter etc.

 

Pasul 2:

Odata cu expedierea Formularului de inscriere in Asociatia ASPIIR, pentru validarea calitatii de membru, se va achita taxa de membru in asociatie, in valoare de 40 lei pe an.

Contul bancar in care se plateste taxa de membru:

RO30RNCB0073115953500001

Banca: BCR

Titularul contului: ASOCIATIA PERSOANELOR CU BOLI INFLAMATORII INTESTINALE DIN ROMANIA

Cod fiscal: 26753819

In urma achitarii cotizatiei de membru ASPIIR, veti primi chitanta pe adresa de email indicata in Formularul de inscriere.

 

De ce membru in Asociatia ASPIIR? 

  • puteti participa la Forumurile pacienților cu boli inflamatorii intestinale, în cadrul Centrelor dedicate pacienților cu boli inflamatorii intestinale ( I.C.Fundeni București, Cluj Napoca, Spitalul Clinic Colentina București, Timisoara, Constanta, Iasi) unde aveti ocazia sa adresați întrebări și să aflați răspunsuri direct de la medicii specialiști invitati. Participanții pot veni însoțiți de membri ai familiei, prieteni.
  • posibilitatea participarii în proiecte ASPIIR (campanii, simpozioane, traininguri, participări la conferințe și workshop-uri, în București sau în țară),
  • posibilitatea de selectare/participare în proiecte și manifestări europene ( evenimente European Federation of Crohn’s  Colitis Association, taberele europene ale tinerilor cu boli inflamatorii intestinale, evenimente sportive, educative ),
  • informare electronică despre terapii aprobate, schibari legislative, protocoale si alte informatii de interes medical in Boala Crohn, Colita Ulcerativa sau stome,
  • suport privind îngrijirea stomelor și legislația referitoare la încadrarea în grad de handicap a stomizaților,
  • posibilitatea de a primi răspuns la întrebări trimise pe adresa asociației info.aspiir@gmail.com,
  • posibilitatea unui contract de voluntariat și diplomă de voluntar ASPIIR, pentru membrii implicati active in activitatile asociatiei.

 

Contactati-ne la : info.aspiir@gmail.com

Urmariti-ne pe www.aspiir.ro ;

Facebook: https://www.facebook.com/www.aspiir.ro/,

Youtube: ASPIIR