provocarile-pacientilor-la-locul-de-munca

Provocările pacienților la locul de muncă

Bolile Inflamatorii Intestinale pot avea un impact major asupra alegerii unui loc de muncă și asupra rezultatelor profesionale. Cu ocazia Zilei Internaționale de luptă împotriva Bolilor Inflamatorii Intestinale, ne propunem să aflăm impactul BII la locul de muncă și să înțelegem mai bine nevoile pacienților de îmbunătățire și adaptare a mediului de lucru.

De aceea, vă invităm să răspundeți la întrebările din acest sondaj. Chestionarul este anonim, iar răspunsurile din sondaj nu conțin nicio informație de identificare despre dumneavoastră.

Sondajul face parte din activitățile ASPIIR desfășurate cu ocazia Zilei Internaționale de luptă împotriva Bolilor Inflamatorii Intestinale, iar rezultatele vor fi folosite în cadrul activităților media și în cadrul unei dezbateri transmise online pe 19 mai, începând cu ora 12.30.

În perioada următoare, prin campania care va fi lansată de 19 mai, 100 de companii pentru BII, ne propunem să determinăm cât mai mulți angajatori să ofere un cadru de lucru adecvat pacienților cronici în general și specific pacienților cu Boli Inflamatorii Intestinale.

Campania este susținută de:

  • Partener principal: Takeda.
  • Parteneri: Pfizer, Janssen, Sandoz și Vifor.

 

CLICK AICI PENTRU A RĂSPUNDE LA SONDAJ