17 noiembrie 2017, “Fii pacient de Nota 10!” – Forumul pacientilor cu boli inflamatorii intestinalem, Institutul Clinic Fundeni Bucuresti

Asociatia persoanelor cu boli inflamatorii intestinale din Romania ( ASPIIR) si Centrul dedicat pacientilor cu boli inflamatorii intestinale a demarat proiectul “Fii pacient de Nota 10!” – o serie de intalniri lunare ale pacientilor cu medicii, intalniri centrate pe nevoile pacientilor si care isi propun sa raspunda intrebarilor acestora; cu invitati specialisti din gastroenterologie, chirurgie, psihologie, oncologie, din alte domenii interesate in patologia bolilor inflamatorii intestinale ( ginecologie, oftalmologie, nutritie, sport etc).
Prima intalnire din aceasta serie a avut loc chiar in sala unde , cu 8 ani in urma, s-au pus bazele Asociatiei persoanelor cu boli inflamatorii intestinale din Romania , ASPIIR, si a reunit pacienti ai Clinicii de gastroenterologie din Institutul Clinic Fundeni, veniti din Bucuresti si din imprejurimi; cu participarea prof.dr. Liana Gheorghe, prof.dr. Mircea Diculescu, prof.dr. Cristian Gheorghe si a altor medici din echipa Centrului dedicat pacientilor cu BII.
Urmariti-ne pe site si pe pagina de Facebook si vom anunta data intalnirilor din lunile urmatoare.