8 aprilie 2019, Forum pacienți cu BII, în Constanța – Spitalul Judetean de Urgență „Sf.Apostol Andrei”

Inceputul lunii aprilie ne-a adus la malul marii, intr-o prima intalnire a pacientilor cu Crohn si Colita Ulcerativa cu specialistii. Prin grija domnului profesor Eugen Dumitru, coordonatorul Centrului dedicat BII din Spitalul Judetean de Urgenta „Sf. Apostol Andrei” Constanta, si a echipei sale, pacientii constanteni cu boli inflamatorii intestinale au fost gazduiti in sala de curs a spitalului, pentru discutii interactive privind modul de alimentatie in BII, recomandarile privind nutritia si pentru alte discutii legate de dieta.

 

Principiile de baza pentru pacientul cu BII referitoare la nutritie au fost expuse de doamna profesor Doina Catrinoiu, specialist dietetica si boli metabolice. Materialul se poate consulta aici( va fi incarcat in curand). ASPIIR a venit cu testimoniale si prezentari motivationale pentru pacientii prezenti.

Urmariti-ne pe Facebook sau Grupul de pacienti „ ASPIIR IBD Group” pentru a afla data urmatoarelor intalniri. Va asteptam cu intrebari si cu propuneri pentru a invita specialisti care sa va raspunda intrebarilor. Contact: info@aspiir.ro